De school

De Westhoek is de openbare basisschool in Tweede Exloërmond. Ieder kind kan bij ons op school terecht. Wij vinden het belangrijk dat uw kind heel veel leert, maar vinden het net zo belangrijk dat uw kind iedere dag met plezier naar school gaat.

Daarom doen wij altijd ons best een goede sfeer sfeer op school te creëren waar de kinderen op een positieve manier leren met elkaar om te gaan.

Door de kinderen zo goed mogelijk te stimuleren en (persoonlijk) te begeleiden en door het lesmateriaal op een begrijpelijke en speelse manier aan te bieden, ontstaat een ontspannen sfeer waarin elk kind zich op zijn / haar plaats kan voelen zodat het goed in staat is om de leerstof op te nemen om zich zo optimaal te kunnen ontwikkelen.